Fransen Administratiekantoor & Consultancy B.V. is een informeel kantoor waarbij een persoonlijke benadering, praktijkgericht advies en een verantwoorde prijs-/kwaliteitsverhouding de uitgangspunten zijn.

Fransen Administratiekantoor & Consultancy B.V. heeft zich sinds 1993 een goede positie weten te verwerven als onafhankelijk kantoor en is een stabiele partner voor (MKB)ondernemers en particulieren in de regio.

Vanzelfsprekend streven wij naar onderscheidende kwaliteit en service, waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijke benadering en open & heldere communicatie. Door optimale betrokkenheid kunnen wij in een vroeg stadium relevante ontwikkelingen vertalen naar uw specifieke situatie.

Onze lijnen zijn kort en informeel. Uw wensen en verwachtingen zijn uitgangspunten in onze dienstverlening.

Erwin Fransen

Directeur

Geboren en getogen in Amsterdam en kwam op zijn 16e in Hazerswoude wonen. Hij heeft de post HBO opleiding “organisatie –en arbeidsdeskundige” in 1989 succesvol afgerond.

Na bijna 10 jaar als reorganisatieadviseur werkzaam te zijn geweest bij Heineken Nederland, is hij in 1996 mede directeur / eigenaar van het kantoor geworden. Dit was toen nog samen met zijn moeder die het kantoor in 1994 had opgericht. Sinds 1999 is hij enig aandeelhouder.

Hij heeft ruime ervaring op het gebied van accountancy voor het midden- en kleinbedrijf, het reorganiseren van bedrijven en bedrijfswaardering. Kortom, advisering en ondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Ruben van den Berg

Assistent accountant

Ruben heeft in november 2015 zijn opleiding HBO Accountancy succesvol afgerond. Hierna is hij als assistent accountant aan de slag gegaan bij een accountantskantoor. Daar heeft hij zo’n zes jaar ervaring opgedaan met o.a. het opstellen van jaarrekeningen voor het midden- en kleinbedrijf. Vanaf september 2021 is hij toegetreden tot het team van Fransen.

Het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen, aangiften Vennootschaps- en Inkomstenbelasting behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast kan Ruben u, als MKB ondernemer of als particulier,  adviseren over uw financiële en administratieve zaken in de ruimste zin.

Leanne van der Bent-De Blok

Salarisadministrateur

Is sinds 2000 werkzaam bij ons kantoor en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ervaren en deskundig medewerker personeel en organisatie.

Met veel passie en accuratesse verwerkt zij van A tot Z de salarisadministraties van onze klanten en is het eerste aanspreekpunt bij vraagstukken over personeelszaken.  Zij adviseert onder andere op het gebied van arbeidsrecht en sociaal recht, stelt arbeidsovereenkomsten op en begeleidt de werkgever waar nodig. Tevens ondersteunt Leanne onze administratief medewerkers.

Jeannette van den Ent-Van der Voort

All-round medewerker

Werkt sinds 2008 als allround administratief medewerker bij ons kantoor.  Al sinds jaar en dag verzorgt zij met enthousiasme de boekhouding van onze verschillende grote en kleine klanten. Ook Verenigingen van eigenaren vallen hieronder. Jeannette zorgt voor correcte verwerking en voor actuele administratieve gegevens en verzorgt de BTW aangiften. Kortom, zij ‘ontzorgt’ de administratieve last van onze klanten met haar werkervaring en haar boekhoudkundige kennis.

Celine van der Voort

Administratief medewerker

is eveneens werkzaam als administratief medewerker. Tot haar taken behoren onder andere het verwerken van boekhoudingen van onze klanten en het verzorgen van BTW aangiften. Dit gebeurt zowel intern alsook ter plaatse bij de ondernemer. Daarnaast ondersteunt en helpt zij u als klant bij administratieve vraagstukken.